Къща за гости "Гергевана" - Велинград
Пресотерапия - Лимфен дренаж
Детоксикация на организма
Лимфен дренаж
Отслабване
Намалява целулита и заглажда неравностите по кожата
Оформяне на тялото
Подобрява мускулния тонус
Подобрява метаболизма и кръвообръщението на тялото
Релаксация
Апаратът за лимфопреса прави нежен масаж на тялото чрез въздушна преса, като по този начин стимулира лимфния отток и помага на тялото да се освободи от подкожните токсини, мазнини и излишни течности. По време на работа на апарата, може да промените интензитета на работа, като изберете: S-Ниско; M-Стедно или L-Силно. Автоматично е заложено време 30 мин. за работа, след което апаратът изключва. Времето може предварително да се настраойва – увеличи или намали. Препоръчително е да се направят 10-15 процеури в рамките на месец.


ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ:
  • · Вътрешно пречистване на целия организъм
  • · Повишаване на енергията и намаляване на стреса
  • · Добро състояние и равновесие на цялото тяло
  • · Подобряване на паметта и съня
  • · Подобряване на потентността
  • · Чувствително облекчаване на болките
  • · При бръчки, акне и други кожни проблеми
  • · Подсилване на имунната система, работата на черния дроб и бъбреците
  • · Подобряване на общата обмяна на веществата и метаболизма
  • · Пречистване от живак и тежки метали
Апаратът може да се използва в комбинация с пречистващи диети.


Йонната баня пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаване на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Йонният детоксикатор е високотехнологично устройствo, което с помощта на йонна детоксикираща баня на стъпалата, помага на тялото да се освободи от токсините и натрупаните в него шлаки. Същевременно детоксикаторът стимулира и запазва равновесието на биоенергията на вашето тялото, дава му жизненост и енергия. Това e една ефективна възможност за запазване на вашето здраве и подобряване на физическото ви състояние!

Йонният детоксикатор създава високо йонизирана среда. Потапяте краката си във водата, включвате апарата и след няколко секунди милиони йони нахлуват в тялото ви и започват да неутрализират токсините и отпадните вещества. Различните частици мазнини и слуз, които остават във водата след процедурата са отпадните вещества, които са се отделили от тялото само в рамките на 20-30 минути. Тази детоксикираща водна баня на стъпалата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода.

Според рефлексологията, всяко стъпало е канал през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, които се натрупват в различни части на тялото. По време на водната баня стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура осигурява правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините. Тази терапевтична процедура на детоксикация усилва ефекта на другите терапии.

- Предлагат се енергийни и класически масажи по предварителна заявка.

- Гостите могат да се възползват от 5 дневни пакети за процедури за рехабилитация и възстановяване в Курортна поликлиника с направление № 3 от личен лекар или пакетна цена от 60 лв.